Jurgen wint brons op NK

Afgelopen weekend hebben 4 atleten van AV Haarlem meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen.
Bijzonderheden: Femke Nuijten, sinds dit jaar overgestapt naar Atletiek vanuit softbal, nam zeer succesvol mee op 2 onderdelen en verbeterde het clubrecord op de 100 meter.

Jurgen Wielart, liep eerder dit seizoen 1.47.69, liep de snelste tijd in de series van 1.49.86 wat uiteindelijk ook de snelste tijd zou blijven. In de finale wist Jurgen het brons te behalen in een race die langzaam van start ging maar een loterij werd: een sprint tot de finish en iedereen kon winnen. Helaas pakte dit net niet goed uit voor onze Jurgen en werd de kleur van de medaille brons dit jaar. Toch een knappe prestatie en ook de anderen van harte gefeliciteerd met jullie mooie prestaties!